Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lågvinter



Hösten reste sig
över gärdsgården
och kysste våren




Fri vers av Rachel Roth
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-12-09 23:39



Bookmark and Share


  Manal
så vackert!
2006-12-11

  rebecca d VIP
skönt sätt att se denna konstiga höstvintervår...??
2006-12-10

  noname_realmind
Uppfriskande läsning denna söndagsmorgon.
Tackar! :)
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth