Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En märklig känsla av jag varit där, varit han, krigaren...


Slagfält


Rakt in i en skog av glänsande
rustningar och spjut, rakt in
i en rent horribel katastrof

Drogad av förbittring kastar
jag mig in i striden för att
hämnas min ärbara kung

Yr av raseri dödar jag med
lust, jag vrålar i triumf
över min fiendes kval




Fri vers av Gawain
Läst 219 gånger
Publicerad 2006-12-10 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain