Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Problemet Med Poesi

Det mest irriterande med poesi

Är

Att det är flyktigt

Omöjligt att greppa

Slinker ur händerna

Man kan bara fånga det en kort stund

Som skrift

 

När man kommer på

Det som skulle bli

Det mest omskrivna

Omtyckta

Älskade

Legendariska

Sitter man på ett tåg

 

Och är borta att

Så fort man har möjlighet att skriva




Fri vers av Max T
Läst 233 gånger
Publicerad 2006-12-10 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max T
Max T