Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

session #11

objektivitet och neutralitet i all ära men
alla måste vi ta vårt ansvar och
försvara heteronormativa parförhållanden
det är gulligt när hon försöker:
\"ja britta du talar ju om att underordna sig och nästan göra våld på sig själv
för all del – kan det finnas något givande med relationer?\"




Övriga genrer av britta VIP
Läst 408 gånger
Publicerad 2006-12-11 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britta VIP