Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ns kvdvdifä

nej ingen tänker
ska vi lägga av nu

kan du snälla tystna jag behöver inte träna längre
vill ta det lugnt men vi finns inte i viloläge
de glömde skicka med det i paketet
vi försöker att inte vara ett paket men
det är ju enkelt
ibland är vi ingenting
förvisso
äsch det är svårt att föreställa sig nästa sekund




Fri vers av britta VIP
Läst 495 gånger
Publicerad 2007-02-13 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britta VIP