Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
adas maj-06


köa

jag låter som en blandning mellan
björk och kim gordon
säger de
de står i kö och
en efter en kommer de fram och tar i hand
tack stort leende
och lysande ögon
tror (hoppas, försöker) jag
jag låter som en blandning mellan
björk och kim gordon
säger de
de står i kö och
en efter en kommer de fram och tar i hand
tack stort leende
och lysande ögon
tror (hoppas, försöker) jag
och jag knixar nog nästan




Fri vers av britta VIP
Läst 454 gånger
Publicerad 2007-03-05 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britta VIP