Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smek, hat

tröttheten
för det här skrev jag om för flera månader sedan
och flera gånger
men den här gången är han nog död
jag orkar inte kämpa emot längre
mest vill jag säga honom ett och annat

om han inte är död
så ska gudarna veta
att huvuden kommer att rulla
för jag är så förbannad
på min tillgänglighet




Fri vers av britta VIP
Läst 510 gånger
Publicerad 2007-03-04 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britta VIP