Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blaj


reproduktion

farfar ville umgås med småflickor lite för mycket, är det gener jag kan komma att föra vidare?

barn som skriker på pizzerian och på gården. och på mitt jobb. kladdiga fingeravtryck som jag får torka bort, ibland tar det tid.

jag vill inte ha barn om de bara ska anklaga mig för allting. jag är ju så förbannat rädd, saker är så stora.

varför säger de inte åt sina barn på skarpen?

jag skojade bara, jag tror inte på gener. så mycket.




Övriga genrer av britta VIP
Läst 465 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-18 10:22



Bookmark and Share


    KalleLager
Jag tror inte sånt sitter i generna du...
2007-06-18
  > Nästa text
< Föregående

britta VIP