Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillslut är det ändå bara game over

livet är som ett jävla tetris på level 9 med 3 rader kvar till game over och veckan som ser ut som ett vänstervridet L kommer aldrig och neeej nu kom ett kvadratiskt VAB som inte passar alls och jag som behöver den L-formade projektveckan och efter level 9 kommer ändå bara ett level 10 där allt går ännu fortare och aldrig ett nivå 8 med lite lugn och allt går bara snabbare och tillslut är det ändå bara game over.

Livet är ett jävla tetris och det finns inte ens en high score lista.




Övriga genrer av Henning
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-12-11 16:03



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Gillar absolut slutklämmen
"Livet är ett jävla tetris och det finns inte ens en high score lista."

Så sant, så sant...
2007-01-10

    Elie
precis så är det!
väldigt bra skrivet darling, tack ska du ha!
;)
2006-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Henning
Henning