Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsatt mildvinter i eftersatt förort


(Nyanser av grönt)Haiku

 

Fasadsprickornas

frodiga mossa. Fönstrens

bleka plastblommor




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2006-12-11 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP