Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

perfektionism


perfektionism är bara någat man strävar efter
inget som man egentligen vill leva med




Övriga genrer av fröken
Läst 307 gånger
Publicerad 2006-12-11 18:55



Bookmark and Share


  inspiration.
så naket & enkelt,
men ändå såååå rätt!

"HEEEEEEEEEEEEEEELIGA NAAAATT"

moahahah!
Kram/M.
2006-12-12
  > Nästa text
< Föregående

fröken
fröken