Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är plankan mellan dina trumhinnor

Jag lyssnade på
ditt öra
satt jag och
lyssnade på
de ljud som
du också hörde på
natten hörs allting
tydligt som om världen
väntar på dagen

Vi är alla i en
kropp ryms allt det
vi är
mer än det
du är på dagen
sov mitt hjärtegull
du har mer än dig själv

klart




Fri vers av fröken
Läst 495 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-11 15:07



Bookmark and Share


  Amina
och du som alltid tjatar om att du inte är nån poet. pyttsan!
2008-10-03

  andreawolf
jag tycker verkligen om hur meningarna liksom går in i varandra. det liknar någonting som jag har tänkt någongång.
2008-08-17

    vemod
så genomtänkt fin!!!
2008-08-11

    lillapoeten
så löjligt bra.
2008-05-21

  Paraply
detta gör mig snurrig och det är bra. jag tror att jag får återkomma.
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

fröken
fröken