Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändå är det i tystnaden vi blir som mest missförstådda

Känn min andedräkt
lutad mot min egoism
står
stilla
kylan förflyttar sig mellan rummen

Det finns en enveten önskan här
en enveten önskan om att bli förstådd
utan att försöka få någon att förstå
utan att säga för mycket
Det finns redan för mycket sagt

Känn min andedräkt
luta dig mot min egoism
stå
stilla
se på när kylan förflyttar sig mellan rummen

Det finns för mycket sagt om det här
För det är enklare att tala
än att vara tyst
när tystnaden känns såhär
sann och tung
så vi pratar
pratar bort och pratar upp
pratar ner och pratar runt alltsammans
och det känns väl inte sådär jättemegabra

Men det är
okej
för det är
ändå i tystnaden
som vi blir som mest missförstådda
trots allt.




Fri vers av fröken
Läst 481 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-13 23:10



Bookmark and Share


  verkligen
. jag vet den där kylan(usch vad jag inte tycker om den). för när det gäller problem så finns det ingne gräns. antingen pratar man för mycket eller för lite.
2008-03-17

  Paraply
jag tycker om att du aldrig försöker krångla till saker i dina texter. det är så skönt att kunna läsa något som inte är överarbetat.
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

fröken
fröken