Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spetsbehå

Du var min sorgemåne
och jag saknar att veta att
allting löser sig
Jag antar att det är en del av
vuxenlivet
att aldrig mera känna
min kind mot din hand




Fri vers av fröken
Läst 448 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-22 14:51



Bookmark and Share


  Solstorm
galet fin
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

fröken
fröken