Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik är också poesi


Pelargon

Du låg alldeles bredvid
men det var aldrig
aldrig
för mig aldrig
Du rullade cigaretter av mitt liv
Du rökte dem
Du brände upp min tid

som om Jag var ett tidsfördriv
för det var alltid
alltid
allting om dig
Jag lät dig växa i fönstret hos mig
Jag odlade
min framtid

Jag valde noggrant mina ord
för det fanns ingen
ingen
som var som du
Jag begravde min kärlek i din jord
Du var
min Pelargon


Du växte så som växter gör
medan allt annat försvinner och dör
Jag dog för dig
nu dör du för mig




Fri vers av fröken
Läst 388 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-02 22:49



Bookmark and Share


    Pistence
"Jag lät dig växa i fönstret hos mig"

bravo.
2009-11-04

  greajt
ååh
så fint
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

fröken
fröken