Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det gör så ont. du vet det.

det gör så ont
du vet det

men jag ska
ta mig igenom det här

jag vill inte
låta allt vara

försvinna i sanden
suddas ut till dimma

jag vill ha det här
och nu
och
föralltid

luft

måste ta mig igenom det här

med livet i behåll


gott
som
det

går




Övriga genrer av Troll ॐ
Läst 938 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-11 20:18



Bookmark and Share


    susi
du skriver me känsla
den var bra ;)
2007-01-28

  Lena K Nilsson VIP
"...så gott som det går" Din text berör mig!
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Troll ॐ
Troll ॐ