Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suddigum



Ge mig ett suddigum
sudda ut allt svart

maskaran som rinner ner för bleka kinder

utnötta vener

trasiga staser med färgglada färger

spinkiga fingrar

halkiga golv av uppkastningar



och oförklarliga blåmärken

trötta ögon

krypande ben

eviga avtändningar


skrikande nära

sårade kära

suecide coctails och hårsprey

sluta skära i dej

sluta skära i mig






Ge mig ett suddigum
sudda ut allt svart

& det känslokalla i ett opiatrus


men ge mig allt annat

tillbaka








Fri vers av Troll ॐ
Läst 705 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-21 18:50



Bookmark and Share


  blaite
Tung text om att vilja börja om från noll med det förbannade livet
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Troll ॐ
Troll ॐ