Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För vem berättar man?

För vem berättar man

Hur det känns

att längta efter
nålen genom huden


törnandes genom
alla känslor
förvandlandes till lugn


För vem berättar man

hur skitig man känner sig
omkring sin familj

men endå vandrar vägen från förändringen


Hur ska jag kunna glömma
romansen med alla substanser

när allt jag rymmer från
har slagit rot i mig


När det färgas rött
får jag vara vem jag vill

och inte vill


När får man känna
sig skamligt fri

För vem berättar man
allt det där ingen vill höra
men som måste berättas


Vem vill hålla handen
fulla mer ärr
av skitiga år


Vem kan säga
jag finns för dig nu . .

för jag måste få berätta
att jag saknar dej nu

allt för länge har det bästa i livet varit du






Fri vers av Troll ॐ
Läst 854 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-19 17:56



Bookmark and Share


  Honest Ape
Mycket känsla, och jag känner med dig. Vi sjösätter samma pappersbåtar. Jag finns alltid för dig, and you know it! <3
2009-11-25

  blaite
Du verkar ha en j-a resa..tung tung text..bra skriven
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Troll ॐ
Troll ॐ