Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berättelsen om Maja och den vackra, omöjliga kärleken



Dina tårar hade torkat
och kvar var bara tystnaden

Du hade visat mej de sista bitarna av ditt hjärta
Du hade undrat om de någonsin skulle gå att laga igen?

Jag smekte dej försiktigt på kinden

Du undrade om du någonsin
någonsin skulle kunna älska igen?

Dina läppar brann mot mina

Sen somnade du i mitt knä
och Jag

Kände ditt hjärta slå igen




Fri vers av Johan Nilsson
Läst 376 gånger
Publicerad 2006-12-11 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Nilsson
Johan Nilsson