Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet att du hellre ser mej dansa på skaren



jag vet att du hellre ser mej dansa på skaren
jag skulle hellre dansa på skaren
men det är dags
att komma ner på jorden lite grand
och hålla om flickan i mellangärdet
som behöver så mycket mer kärlek
än hon kan ta emot
som är rädd nästan hela tiden
men som kan regnsångerna utantill
berätta för henne om allt det läskiga
och om alla himlar och pannkakor
berätta för henne om glädjen
utan att väja för sorgen
i att allt hon vet måste hon också lära sej
i att vi inte är framme snart




Fri vers av Elin Lindkvinna
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-12-12 00:42



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Makalöst fria och vackra formuleringar!
2006-12-14

    Regina E
Häftig med annorlunda bilder och intressant innehåll. Kanske "himlar och pannkakor" är lite vagt i sammanhanget?
2006-12-12

  Christer VIP
shit!...va bra du ær.
den hær ær så klok och vacker
rakt igenom

dansa har sin tid
det læskiga har sin tid
och vi ær inte framme snart

den hær førgyllde helt klart min førmiddag

/c
2006-12-12

    Lillis
Vackert och vist!!
2006-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Elin Lindkvinna
Elin Lindkvinna