Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyda naturens gång

  

Jag ser dig

inte så mycket.

Mörkare än förmörkelsen,

minnet efter dig.

  

Du ser mig

bara så sällan.

Tyngre än tyngkraften,

löften från mig.

 

Vi ser oss

inte längre.

Tommare än svartahålen,

avsaknaden av oss.




Fri vers av Jer
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-12-12 02:49



Bookmark and Share


  wayward - taiga
Klickade random bland dina texter och fick upp denna.
Mycket finstämt konstaterat om hur det är att vara två
i livets förgrenade flod och strömma åt skilda håll..

mvh
2006-12-20

    Camillaa
djup dikt,
helt i min stil!
tack :)
/ C
2006-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer