Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRÄND


BRÄND kan inte
röra vid tingen

kyler gång
på gång,

men hettan
och smärtan
gör så ONT...






Övriga genrer av Idun 1
Läst 578 gånger
Publicerad 2006-12-25 10:22



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Mäktig samling av ord! Som is kan du inte vidröra det varma!
Du vidrörde mig!
2007-03-16

    Wezz
BRÄND. Förstår. Vet.
Kyl. Gråt. Promenera. Skriv.
2006-12-25

  Rachel Roth
Bränd gör ont...
blåser på
2006-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1