Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska jag vara rädd?

Kalla golv och skumma väggar, får du vad du förtjänar?

Svarta ögon och kalla drag, är det det du var?

Varför?

Det är nog en fråga som jag aldrig kommer få besvarad.

Men snälla berätta, vem är du nu?




Fri vers av Ångestboll
Läst 536 gånger
Publicerad 2006-12-13 15:04



Bookmark and Share


  skogsälvan
Nej!! Du ska inte vara

Han ska vara rädd

Hoppas han får vad han förtjänar kram//C
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Ångestboll