Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla de som vart utsatta för brott och känt att rättsystemet svikit dem.


Sverige, tänk om!

Ni kan vara nöjda, men jag tänker inte sitta här och låtasas att jag är det,

när jag tycker att han ska ruttna i fängelse,

jag kan inte ens säga ordet nöjd,

när jag vet att han kommer komma ut om ett år och göra exakt likadant.

Och jag tänker inte låtsas vara glad, för att det blev något

Vad är det för sjukt land vi lever i?

då vi förväntas vara tysta, och glada över att rättsystemet iallafall tillåter oss att berätta sanningen

Sverige, tänk om!

Vi finns här, vi kräver att bli hörda, vi ska få upprättelse!

och vi ska inte behöva försvara oss!




Fri vers av Ångestboll
Läst 587 gånger
Publicerad 2007-01-14 01:45



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
Det är bättre att tala så folk vet ens åsikt, än vara tyst så att de tror man håller med
2007-08-07

    prästkrage
Självklart att du inte skall och inte behöver vara nöjd!
Försök istället att vara stolt och nöjd över dig själv och att inse vilken fantastisk människa du är.
Kramar
Prästkragen
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Ångestboll