Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina drömmar kan jag glömma, hur illa du gjorde mig.


Ifall jag låtsas att du inte

finns,

blir det som

du aldrig

fanns då?




Fri vers av Ångestboll
Läst 568 gånger
Publicerad 2006-12-17 23:50



Bookmark and Share


    prästkrage
Du finns och det är det viktigaste!
2006-12-20

  skogsälvan
Nej..det blir det inte ...
Men tids nog kommer han att blekna
kram//C
2006-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Ångestboll