Till den bästa storasyster man kan ha. vad skulle jag göra utan dig?" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till den bästa storasyster man kan ha. vad skulle jag göra utan dig?


Tack för att du finns i mitt liv!



Tack för att du fanns där när jag behövde dig som mest.



Tack för att du stog vid min sida när jag berättade.




Tack för att du är du.










































Fri vers av Ångestboll
Läst 611 gånger
Publicerad 2007-01-10 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ångestboll