Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögn...?



Livet var enkelt

när man var liten,

för då förstod man inte

att det fanns

en verklighet

bakom den illusion

man levde i.

..tack




Fri vers av Ångestboll
Läst 473 gånger
Publicerad 2006-12-28 22:40



Bookmark and Share


    Willma
det bästa livet levde man när man var liten..;jag håller med dig.
2006-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Ångestboll