Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
din närhet ger mig så mycket


bara du

 

doften av din kärlek

gör mig varm

din närhet gör mig glad

dina ord gör mig lycklig

varm, glad och lycklig, kan det bli bättre!?

 




Bunden vers (Haiku) av hellen
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-12-13 17:40



Bookmark and Share


  nettizen
Nej, det kan nog inte bli mycket bättre än så. :)
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen