Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en parentes


()

Jag skulle skriva en dikt
en dikt om allt det vackra
om allt som känns
det där som kryper innanför huden
längre in än någonting
annat

Den försvann i ambitionen.




Fri vers av Petter Boman
Läst 653 gånger
Publicerad 2006-12-13 18:50



Bookmark and Share


    Syrak
Så är det ibland.
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Petter Boman
Petter Boman