Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus

Du krossade mörkrets evighet
Förde mej till nya evigheter

till evigheten

Lät spikarna slås genom din kropp

Bara för att jag skulle få leva
var du tvungen att dö

Men du besegrade dödens mörker

och nu är jag fri




Fri vers av Johan Nilsson
Läst 525 gånger
Publicerad 2006-12-13 19:07



Bookmark and Share


  M.K. Jonsson
precis så! snyggt skrivet. gillar känslan du har i denna.
2007-05-02

  Michaela Dutius
Sant och sant för var och en som upptäcker det
2007-02-11

    pernillaguthenberg
Tycker mycket om detta, lite udda och otidsenligt kanske, men alltid sant. Modigt!
2007-01-26

  ordterroristen
Amen broder,
på den tomma väggen
fanns bara en spik kvar
efter en tavla som var borta.
Behövs det mer
för att väcka till bön?
Spikar bar ju
världens Frälsare,


/osse.
2007-01-21

  anna-gull
Fin! Jag håller med, så är det verkligen!
2007-01-11

    Cammo
vackert skrivet:D
2006-12-29

  Lollan_
häftig, så.. speciell!
2006-12-24

    ellabella
De låter häftklamrar fästa vid sina kroppar i Dirty Sanchez, för vår underhållning skull, och nu mår jag jäv*itt illa
Hade behövt lite Jesu-frihet-upplysning senast igår och den var smärtsamt bländande i hela sin frånvaro. Ursäkta lilla vän, men jag är sjukt cynisk och denna lilla skrivelse var bara för mycket för mig. Välformulerad dock, som tagen ur ngn uppenbarelsebok.
2006-12-19

    Markus
Halleluja moment!
2006-12-18

    eva m h
Härligt!
2006-12-17

  stefan.g
Amen! Tack för läsningen......
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Nilsson
Johan Nilsson