Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken

På väg från tanke till handling
är det lätt att bli stående.
Det blir inte som du tänkt.
Det blev inte mer, bara en tanke.
En tanke som du fick en dag.
Javisst, detta måste du göra.
Men det blev inte av den dagen.
Det blev inte nästa dag heller.
Och andra tankar kom emellan,
som de oftast brukar göra.
Sen då tanken kom tillbaka,
som tankar för det mesta gör,
då är det kanhända för sent,
så det blev bara en tanke du hade.




Fri vers av Svärfars dikter
Läst 489 gånger
Publicerad 2006-12-13 22:03



Bookmark and Share


  Eline.P
Hej,jag har läst några av din svärfars dikter. Kloka, vackra och tänkvärda texter från den som varit med många år och vet vad jordelivet egentligen handlar om. Ge honom en kram och hälsning från mig, jag tycker mycket om hans poesi!!!!
2006-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Svärfars dikter

Mina favoriter
Höstljus