Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Ängel

Skulle alla vara
Som du
Skulle inte himmelriket
Behöva finnas

Jag skulle redan
Vara där




Fri vers av Max T
Läst 385 gånger
Publicerad 2006-12-14 22:17



Bookmark and Share


  Lithia
Vacker, verkligen... :) Himmelriket på jorden...hos den man tycker om.
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Max T
Max T