Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför grälar hon och jag?



Varför grälar hon och jag?
Selen klämmer sönder en frukt

övermogen i sitt fall


Vad gör en människa på jorden,
gör man innan vintern stormar in?

Sluter sitt grepp om själen



Vad slutar med ett vänskapligt ord?
med kall konsonant

eller varm vokal



Vad finns kvar när våren kommer
alla floder att skrika i växtverk?

Klarar våra barlagda fötter solens hetta?



Vågar vi tro på nästa år
och varför svarar du inte?

Varför grälar hon och jag?




Fri vers av Ida Karolina Bertilsson
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-12-18 13:14



Bookmark and Share


  Siv
En fantastisk lek med orden som får mig att le. Fint.
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ida Karolina Bertilsson
Ida Karolina Bertilsson