Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anteckningar...




FÖRELÄSNING

I nådens år 1492 upptäckte indianerna Columbus.




Övriga genrer av Isla Estrecho
Läst 962 gånger
Publicerad 2006-12-15 16:40



Bookmark and Share


  Sanchez
Ja, de upptäckte sin egen undergång…

Jag tycker inte att det är roligt,
och jag tror att det inte var menat som roligt från din sida heller.
2007-01-26

  molly crayons
:) tack för den här texten. kvällens leende.
2007-01-24

  Daniel_78 VIP
hahah jag läste denna två tre gången innan jag såg det roliga i den,
jag borde nog läsa på lite :) kul som...dock
2007-01-12

  Markattan
Haha, en helskön liten kortis ;o)
2007-01-05

    pladask
njuter.
2006-12-29

  Axelandra
*LoOooOOL*
2006-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Isla Estrecho
Isla Estrecho