Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord.. bara en massa ord...

En Ängel sitter där på klippan
Tittar ut över havet
Precis som om det vore Magi
Hon är i en Förtrollad värld
Du
Älskar
Mig

I Gryningen
Dansar
Älvan på den gröna sommar ängen
En älva av Kärlek
Du håller mig ömt i Handen
Ger mig en försiktig Kyss på kinden

Det är du, Du som ger mig Liv
Alla underbara Minnen sitter kvar i hjärtat
Orden du sa till mig har fastnat i huvudet, vill inte försvinna
Har gått rätt så lång Tid nu
Mina Böner har inte blivit hörda

Om du bara hade talat Sanning från början
Du finns inte i denna Verklighet
Att alltid ha en Önskan
Ett Hopp om att allt ska bli bättre…




Övriga genrer av Jessica90
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-12-15 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica90
Jessica90