Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt<3

Tomt utan dig,
tomt utan att få höra dina djupa andetag,
tomt utan att få ligga på ditt bröst och höra ditt hjärta slå i harmonisk takt,
tomt utan att vakna med dig på morgonen,
tomt utan dig min älskade<3




Fri vers av Jessica90
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-14 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica90
Jessica90