Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte göra allt fel..

Jag kan inte göra allt fel
Jag måste göra något rätt
Du vill ju fortfarande ha mig
Du älskar mig fortfarande

Fast du tycker jag gör allt fel
Fast du oftast är arg eller besviken på mig
Så måste jag göra något rätt

Du har ju inte lämnat mig ännu
Fastän det har varit nära
Du vill fortfarande ha mig
Du älskar mig fortfarande

Jag måste göra något rätt

Du är du som får mig att må bra
Det är med dig jag känner mig trygg

Jag hoppas, tror och vill att någonstans där inom dig så känner du likadant

Du har ju inte lämnat mig ännu så
Jag måste göra något rätt

Jag vet att jag inte förtjänar din kärlek
Jag vet, jag vet, jag vet

Men det bryr jag mig inte om just nu
För jag vet att jag måste göra något rätt eftersom du fortfarande är tillsammans med mig





Fri vers av Jessica90
Läst 363 gånger
Publicerad 2007-11-27 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica90
Jessica90