Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gräv inte ned er!


Tänka positivt!

Tänk positivt!

Ta dagen som den kommer, lev i nuet, inte i dået,
Ta dagen i akt och njut så mycket som möjligt
Du lever bara nu,
Tänk på att du är värd precis det bästa, tänk på dig själv, vad du behöver och vill ha.
Tänk in på alla människor som inte värdesätter dig, tänk inte på dem.
Sätt sinte din energi på att passa in, eller för att ställa in sig hos någon, inte allt för mycket i alla fall, för tillslut blir du ändå besviken och sårad,
Du behöver inte jämt tänla på hur andra mår, hur mår du själv?
Ta och ställ dig själv den frågan och se vad du får för svar,
Tänk på dig själv för omväxlingens skull,
Och tänk på de som står dig närmast och verkligen älskar dig för den du är.

Slösa inte din tid på människor som inte värdesätter dig!

Tänk framåt inte bakåt,
Det som redan har varit, har redan hänt,
Inget du kan göra åt nu,
Tänk positivt även när det kääns som svårast
Även om det är svårt så är det du själv som bestämmer över hur du vill må...

Tänk igenom ditt liv, ta och skriv ned några rader och tänk positivt! (=




Fri vers av Jessica90
Läst 458 gånger
Publicerad 2008-03-13 17:32



Bookmark and Share


  deepblacksoul
Vilket ärlig och fin text. Man får verkligen en tankeställare. Tack.
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Jessica90
Jessica90