Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att inte se..

Att inte se
Att inte vilja se

Att inte acceptera
Att inte vilja acceptera

Jag kan förlåta dig för att du inte ser
Jag kan förlåt dig för att du inte accepterar

Men jag kan inte förlåta dig för att du inte vill se
Jag kan inte förlåta dig för att du inte vill acceptera.

Jag behöver ditt stöd mer än någonting annat just nu
Jag behöver allt stöd jag kan få

Att du inte vill se och att du inte vill acceptera
Det är inte tillåtet just nu

Du är allt jag har
Du är allt jag behöver
Bara just nu,
Bara för denna stund




Fri vers av Jessica90
Läst 394 gånger
Publicerad 2007-11-24 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica90
Jessica90