Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är du..

Du, du är som den som finns i ens drömmar, du får mig att känna lung, rofylld,du får mig att bli på andra tankar när man känner sig nere..
Det är du som gör mig lycklig, det är du som håller min livseld i lågor.
Det är du som finns där när ingen annan finns där, det är du som är min räddande ängel, du är min tappre riddare, det är du som älskar och står ut med mig för den jag är, inte för hur jag ser ut eller hur jag är på utsidan, det är du som känner mig på insidan.
Det är du jag tänker på när jag känner mig nere och ledsen, för jag vet att du finns där och ser efter mig!
Det är du som mitt hjärta slår det dära extra slaget för, och jag tänker inte släppa taget om dig!




Fri vers av Jessica90
Läst 345 gånger
Publicerad 2008-01-17 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica90
Jessica90