Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslor

Här sitter jag på din balkong
väntar på att timmarna ska gå
fast jag vet att du bara kommer hem för att äta och sen åker du igen
Här sitter jag på din balkong
väntar på att timmarna
minuterna
sekunderna ska gå
Jag vet hur jag känner för dig
annars så skulle jag nog inte sitta här där jag sitter idag
Men jag har ett par onda aningar om att du inte känner lika
att du bara leker med de känslor jag har
jag vill verkligen inte tro att du är en sån kille
jag vill inte, med de känslorna kommer upp ändå
Jag vet inte riktigt vad som orsakat dessa känslor
men jag vet att de finns
Men jag vet också att jag tycker om dig
en hel del
annars så skulle jag inte sitta här där jag sitter nu och vänta på att timmarna ska gå
Jag bara älskar hur dina bruna ögon tindrar när du ler så där som bara du kan
jag bara älskar hur dina läppar är formade, så där alldeles perfekta
Du har ett sätt som får mig att känna mig trygg och lugn
Allt jag kan säga är att jag vet hur jag känner,
Babe, jag tycker om dig!




Fri vers av Jessica90
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-13 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica90
Jessica90