Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Däremot

det finns ingen som kan komma fram till dig, trycka dig på huvudet mot marken och säga \"fan , du skriver ju tonlöst utan substans\".

det finns ingen som kan komma fram till dig, trycka dig oå huvudet mot makren och säga \"fan, det där är bra\".

det finns däremot folk som kan säga \"jag tycker att..\"




Fri vers av Lina S Magnusson
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-12-15 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lina S Magnusson
Lina S Magnusson