Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku- Vinter

Köld i stillhet
svepande, lugnets musik
norrsken dansar vals




Bunden vers (Haiku) av aPorcupine
Läst 739 gånger
Publicerad 2006-12-16 00:17



Bookmark and Share


  annso.fie
Vackert! Speciellt sista raden :)
2006-12-20

    eva m h
Norrsken dansar vals...... Vad vackert!
2006-12-16
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine