Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller; vad är otro? 


KNULLA

 

ett knull är ett knull

men

- jag knullade aldrig dej

 

 




Fri vers av sol
Läst 765 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-16 12:28



Bookmark and Share


  LassO
Du hade gärna velat... ;=)
2008-01-25

  Anders P VIP
Du väcker frågor.
Är ett knull poesi?
Är det själva könsakten som är gränsen för otro?
Finns själslig otro/trohet?
Måste inte otro ställas i relation till de löften som avgivits?
Uppstår otro först i och med lögner eller undanhållande av sanningen?
Vad menar du?
2006-12-16
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol