Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En beskrivning på hur denna vinter borde vara


Vintern

Vintern ger ett gott vinter täcke på marken.
Barnen leker med och i snön.
Allt är vitt och kallt.
Solen den har gått i dvala.
Snart är det jul.
Vuxna och barn bygger snögubbar.
Om natten månen och stjärnorna lyser så klart.

För nu är det vinter!




Fri vers av Annelie E.B
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-12-16 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annelie E.B
Annelie E.B