Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ganska rolig liten dikt:)


Tomtar

Tomtarna tassar på tå,
När vi ej har lamporna på.

Dom smyger så tyst,
Säger inte ett knyst.

Dom kommer till jul,
När vi har kul.

Tomtefar åt gröt,
Och njöt.

Nu är det jul,
Och tomtarna har kul!




Fri vers av Annelie E.B
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-12-16 18:38



Bookmark and Share


    Veronica Eriksson Blok
Julefrid å julegröt:) Grötigt nice juledikt :)
2006-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Annelie E.B
Annelie E.B