Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
M.


Att upptäcka livet ingår i mina mål.

Jag tänkte ett stund
Kom framt till en vettig sak



Du är värd varenda liten djävlig sekund.




Fri vers av inspiration.
Läst 550 gånger
Publicerad 2006-12-17 21:56



Bookmark and Share


    Camillaa
Så sant så!
jättebra!

/ C
2006-12-31

  hallon
<3 toppen
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

inspiration.
inspiration.