Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solstrålar når in


Solstrålar når in genom ögat
till mitt hjärta

en flyttfågel stannar en stund
vid sin stugvrå

medans solen denna kväll hänger kvar
och vilar lite längre över horisonten

lutar jag mitt huvud mot din axel
och tänker livet är ingen fiende

men skulle jag inte nu kunna få sluta fred
och bli min egen bästa vän




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 796 gånger
Publicerad 2006-12-18 15:36



Bookmark and Share


    Jess81
ja, tänk om jag kunde få bli min egen bästa vän..en dröm värd att kämpa för..så fint skrivet..
2006-12-21

  minette
ohhh vad fin den var ,,,tack den vart jag glad av :)
2006-12-21

    Charlotte S
Jadu, vad säger man? Detta är naturlig och drömmande poesi som verkligen visar andra utsikter än förstörda samhällen och trasiga liv. Mycket speciellt!
2006-12-20

  Freeman
Så fin...de två sista raderna etsar sig fast i en vilsen själs hjärta!
2006-12-20

    Erika H
underbara tankar
tänkta i solglimmets
sista minuter
ta in och känn
är du inte det redan?
Vackert skrivet
erika
2006-12-19

    ej medlem längre
gåshud

stjärnor

leende

tår i ögonvrån


... så äkta & `utandande`
2006-12-19

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Huer fin, hur bra som helst!
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist