Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
=)


Alltid älskad

Om du vore döden,
skulle kistan bli mitt hem.
Om du vore livet,
skulle jag vakna varje morgon.

Om du vore havet,
skulle jag jämt ha skrynkliga tår.
Om du vore en öken,
skulle jag strunta i sandalerna.

Om du vore en skogsbrand,
skulle min aska spridas med vinden.
Om du vore en lavin,
skulle jag förkyld vilja bli
levande begravd.

För så länge du omsluter mig,
så länge du finns,
kommer jag alltid att älska dig,
oavsett hur du än är.




Fri vers av Sebastian Myrander
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-12-18 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Myrander
Sebastian Myrander