Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte.


Allting smälter

Hur beskriver man en känsla
som går att ta på?
Den finns på alla iris,
och hålls i alla händer.

Den syns på stan
och i tidningar,
men inte mellan
två människor.

Att se någon i ögonen
och djupt ångra allt,
att förstå att man någonstans
tagit ett steg
för långt eller kort
är som att hålla i en isbit.

Man gör sitt bästa
men oavsett vad man gör
kommer allt smälta bort.

Man gör vad man kan
men oavsett vad man kan
kommer allt att försvinna.

Mellan två människor
har hoppet dött,
och min hand är blöt och kall.




Fri vers av Sebastian Myrander
Läst 362 gånger
Publicerad 2009-05-29 00:12



Bookmark and Share


    Matilda.k
Jag känner mig våt och kall, och allt är ditt fel. Tack!
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Myrander
Sebastian Myrander